St. Paul's Cathedral - 2001
St. Paul's Cathedral - 2001
Previous Next
+ Comments 0 Added 2009-10-14 05:17:26

Ieri am facut o mica plimbare pe jos, am fost sa vad si pe viu St. Paul's Cathedral, invatasesm despre ea la scoala. E frumoasa, dar cam inghesuita intre alte cladiri, de fapt toata Londra e cam inghesuita... Majoritatea cladirilor vechi sunt din caramida, insa sunt destul de multe cladiri noi.

La intoarcere ma dureau picioarele, asa ca am luat un autobuz, si am stat la etaj, in fata. Ce mi-a placut in autobuz, este ca amenda pentru fumat in autobuz e de 1000 de lire, in comparatie cu amenda daca nu ai bilet care e de 5 lire, si biletul costa minim 1 lira in functie de distanta pe care mergi.

Am gasit si un magazin unde gasesti orice, si care e mai ieftin, un fel de Metro de-al nostru. Exista un catalog al lui, cam cum erau cataloagele nemtesti (Nekerman) de cand eram noi mici, unde fiecare produs are pretul si un cod. In magazin, nu exista decat o tejghea catre deopzit, case de marcat, si niste tejghele cu cataloage si niste ecrane cu taste, pe care poti sa bati codul produsului, si iti spune cate mai are in stoc. Apoi scrii codul pe o hartie cu care faci comanda, mergi si le platesti la casa, si apoi le ridici de la "depozit". E simplu si rapid. Am mai gasit si un supermarket de mancare, unde sunt mai ieftine decat in alte locuri, unde la fel, gasesti tot ce vrei. Au tot felul de sucuri de fructe foarte bune, asa ca nu mai bem cola.

Dupa ce o sa ne plimbam mai mult, o sa mai povestesc.